复杂形态钢结构设计培训班

首页 朱明之关于建筑-公众号 冷弯薄壁型钢体系案例《索马里摩加迪沙医院》

冷弯薄壁型钢体系案例《索马里摩加迪沙医院》

TOKİ tarafından Somali’nin Başkenti Mogadişu’da hayata geçirilen Türk Hastanesi’nin yapımında hafif çelik yapı sistemi ile Steelife tercih edildi. Sektörünün önde gelen markalarından Steelife, hastanenin ileri kaba inşaatını 5 ay gibi kısa bir sürede tamamladı.

5个月完成的轻钢医院

Vefa’nın hafif çelik yapı markası Steelife, Somali’nin başkenti Mogadişu’da yapılan 200 yataklı Türk Hastanesi’ni ileri kaba inşaat olarak 5 ay içinde teslim etti.


TOKİ tarafından yaptırılan ve 15 bin 250 metrekare inşaat alanına sahip olan Hastane, Doğu Afrika Bölgesi’nin en teknolojik ve en büyük hastanesi olarak nitelendiriliyor. Hafif çelik yapı sistemi ile inşa edilen iki katlı Hastanenin birinci katında yataklı servisler, misafirhane birimleri ve idari birimlerden oluşan dört blok yer alıyor. Diğer iki blok ise zemin katta yer alıyor. 200 yataklı Hastanede, ikisinde açık kalp ameliyatı yapılabilen tam donanımlı toplam 8 adet ameliyathane bulunuyor.

该医院由Tokİ建造,建筑面积15250平方米,被认为是东非地区技术最广、规模最大的医院。这座两层的医院采用轻钢建筑系统,有四个街区,包括住院服务、宾馆单位和行政单位。其他两个街区拥有200张病床的医院共有8间设备齐全的手术室,其中两间可以进行心脏开放手术。

Bu yıl hizmete girmesi planlanan Hastane ile sağlık alanında Somali’nin ve başkent Mogadişu’nun kendine yeterli duruma gelmesi, Somali halkının profesyonel bir şekilde sağlık hizmeti alması hedefleniyor. Hasta odalarının en fazla dört kişilik olacağı ve her odada tuvalet, banyonun bulunacağı Hastanenin, günde 2 bin kişiye hizmet vereceği kaydediliyor.

该医院2014年开业,旨在使索马里和首都摩加迪沙在卫生领域实现自给自足,并使索马里人民以专业方式获得保健。据记载,病人的房间最多可容纳四人,而医院每间病房内设有厕所和浴室,每天可服务2000人。















本文来自网络,不代表钢构人的立场,转载请注明出处。搜索工程类文章,就用钢构人网站。 https://www.ganggouren.com/2021/07/45a287edf4/
上一篇
下一篇

作者: ganggouren

为您推荐

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注

联系我们

联系我们

17717621528

在线咨询: QQ交谈

邮箱: 1356745727@qq.com

工作时间:周一至周五,9:00-17:30,节假日休息
关注微信
微信扫一扫关注我们

微信扫一扫关注我们

关注微博
返回顶部